21. kesäkuuta 2011

Nykyaikamarkkinat lähestyvät ja muita juhannusviikon kuulumisia

B-gallerian Nykyaikamarkkinat lähestyvät ja myös Kioski ottaa ohjelmistoon osaa järjestämällä lauantaina 2.7. ja sunnuntaina 3.7. ohjelmaa. Kokonaisuudessaan tapahtuma kestää viisi päivää ja avajaisia vietetään B-gallerialla keskiviikkona klo 17:00 alkaen.

LAUANTAI 2.7.

12:00-18:00 Kioski goes Underground Haircut
Kioski toimii lauantaina 2.7. klo 12-18 paikkana mm. Ilmiössä esiintyneelle performatiiviselle hiustenleikkuutapahtumalle. Tule ja leikkauta hiuksesi puiston vehreissä tunnelmissa musiikin säestämänä! Vapaaehtoinen maksu. Kioskilta voi ostaa mm. jäätelöä, kahvia, teetä ja karkkia. Lukemista ja vilttejä lainaksi. Huom! Säävaraus.

SUNNUNTAI 3.7.

12:00-18:00 Nykyaikainen kirpputori
Kioskilla järjestetään Nykyaikamarkkinoiden päätöspäivänä kirpputori. Ota
mukaasi tavaraa, myy, osta, vaihda ja katsele. Kioskilla myytävänä jäätelöä, kahvia, teetä ja karkkia sekä vilttejä lainaksi. Huom! Open decks djs. Ei paikkamaksua. Säävaraus, sateella siirtyy B-gallerialle.

Katso Nykyaikamarkkinoiden ohjelmaa tarkemmin täältä. (also in English)

ps. Huom! Tällä viikolla Kioski on juhannuksen vieton takia auki vain ke-to klo 12-18. Hyvää ja rentouttavaa juhannusta kaikille! This week Kioski is open only from Wednesday to Thursday. Have a sweet Midsummer Day everyone!