19. kesäkuuta 2011

Kioskin valikoimaa kesällä 2011!

Tässäpä kuvia ja tietoa Kioskilta tällä hetkellä löytyvistä herkuista ja tuotteista. Päivitämme valikoimaa tarvittaessa ja tiedotamme siitä sekä täällä että facebookissa. Meille voi myös esittää toiveita osoitteeseen kioskiturku@gmail.com. Pyrimme tarjoiltavissamme lähellä ekologisesti ja eettisesti tuotettuihin ja kasvisperäisiin tuotteisiin. Meiltä löytyy myös infoa erikoisruokavalioista ja vegaanisuudesta.

Tällä hetkellä meiltä löytyy herkkupuolelta esim. seuraavia tuotteita:

-Ingmanin jäätelöitä, myös maidottomia, gluteiinittomia ja soijattomia vaihtoehtoja
-Reilun Kaupan kahvia ja teetä sekä soijamaidon että luomumaidon kera
-lakupiippuja ja luomusuklaata
-Laitilan limonadeja 7 eri makua, esim. Sitruunasooda, Verigreippi sekä Rio Cola
-Lapin Marian luomumehuja, makuina sekä variksenmarja-mansikkaa että mustikkaa
-UUTUUTENA isoja vegaanisia herkkutäytekeksejä!

Herkkujen lisäksi Kioskilta voi ostaa design-tuotteita, kuten esimerkiksi:

-Saana ja Olli -malliston ihania kotimaisesti valmistettuja liinoja, patalappuja, tyynyjä ja kangaskasseja
-Polkka Jam -merkin kotimaisesti valmistettuja värikkäitä t-paitoja, mekkoja, pikku pussukoita, liinoja, kangaskasseja, julisteita ja kortteja
-Jeti -kollektiivin t-paitoja (kuten suosittuja Me Eat Tofu-paitoja!), legginssejä, kortteja (kuten suosittua Turku-sarjaa), kangaskasseja ja huiveja, joita, kuten Polkka Jaminkin tuotteita, löytyy myös Jeti Shopista

Lisäksi Kioskilta on myytävänä myös Olli-kangaskasseja sekä tietenkin ilmaiseksi lainattavaa erilaista luettavaa, kuten Sheriffi, Frame, Pizza, Rumba, Deko, Akayn zinejä, Smagazine, Sova ja Apartemento.


ps. Tervetuloa myöhemmin kesällä 4.8. klo 13:00-17:00 tapahtuvaan kahvinmaistatukseen, jossa tutustutaan reilun solidaarisuuskahvi Café Caracolin tuotantovaiheisiin ja makuihin.